Børn

Tegning

Aikido

Selvforsvar for børn og unge

Aikido er et japansk selvforsvarssystem, der bygger på at modtage en angriber i stedet for at afvise ham / hende.
I Aikido lærer man at falde rigtigt, at kontrollere ens modstander uden at bruge kraft, hele tiden at flytte sig i forhold til en modstander så at man kan undgå at komme til skade, også selvom man har flere modstandere.
Ikke mindst lærer man at leve opmærksomt og at få en stor grad af kropskontrol og selvdisciplin.
I Aikido er der ingen kamp og konkurrence.
Kom og træn med, og se om Aikido er dig! 

Trænings tider

Børnene træner fra midt august til midt december, og igen fra januar til midt juni.
Onsdag 18.00 - 19.30 

Alderen

12 -16 år

Pris

Det koster 200,- pr. halv år.

Sted

Vi træner på Åby Skole, Åbyvej 80, 8230 Aarhus. Se kort her.

Trænere

Carsten ”Como” Breuning 21 70 19 94
Claus Jensen 27 50 51 08

Børneholdets kontaktperson

Claus Jensen 27 50 51 08

Graduering

En gennemgang af procedure og etikette findes her.

Børnetræning efterår 2016

Træningen starter den 17. august 2016.

Træningstid:  onsdag 18.00 - 19.30

 

Børne/Ungdomslejr i Gøteborg maj 2011

Det startede med, at Claus, kom ud til mig, vi puttede, mine ting i hans bil, og kørte. Så hentede vi Lasse, og til sidst Nicolai. I bilen, legede vi en leg, hvor man skulle, sige tre ting. Den ene var sand, og de to andre var falske. Og de andre skulle gætte hvilken der var sand. Det var en rigtig sjov leg, så turen føltes ikke så lang. Da vi ankom, blev vi vist rundt, og satte vores ting. Vi trænede en del. Lørdag var der omkring seks trænings pas, og hvert pas var på en time. Om aftenen fik vi aftensmad. Maden var meget god, og til dessert fik vi hjemmelavet is. Bagefter gik vi en tur. Vi gik forbi en kirkegård, hvor vi fortalte gyser-historier J. Om søndagen, fik vi morgenmad. Efter morgenmad, trænede vi igen seks pas. Efter de seks pas fik vi en T-shirt. Og så gik turen hjemad.

Træning: Der var trænere og udøvere fra både Sverige, København, og fra Ålborg. Det var meget forskelligt hvad vi trænede fordi der er flere stilarter. Vi trænede blandt andet noget der hed ki-Aikido.

Oplevelse: Det var mega fedt, at møde nye mennesker. Jeg fik en masse ud af det og lærte en hel del. Og jeg vil gerne med næste gang.

Alexander

 

Mini-Seminar for børnehold november 2010, Aalborg

DSC_1702.jpg

DSC_1613.jpg

DSC_1591.jpg

DSC_1602.jpg

Turen til Aalborg

Vi tog til Aalborg, med bil, istedet for at sidde og kigge ud af vinduet, leger vi en leg som gjorde hele turen meget bedre. Da vi kom frem til, den skole vi skulle træne på, pakkede vi vores ting ud. Efter en halv times tid, begyndte vi så at træne. At træne andre stilarter, viser kun at der er andre måder at træne aikido. Vi mødte mange andre aikido udøvere, som trænede aikido bare på en anden måde, så kunne vi også bliver bedre til det.

Da vi så ikke trænede, spiste vi frokost, så da vi var færdige var der ca. en halv time, til vi skulle træne, på den måde lærte vi også de andre at kende. Vi spillede med bolde, og øvede os på rullefald og den slags. Senere på dagen, nok nærmere aften gik vi en tur, for at få lidt luft. Lidt tid efter vi kom tilbage skulle vi til at i seng. Om morgen spiste vi morgenmad, da vi var færdige skulle vi pakke vores ting sammen, for bagefter skulle vi hjem til Århus igen. Men ellers startede træningen som, den skulle i halvanden time, da træningen var færdig fik vores t-shirts. Ellers gik turen hjem. Alt i alt har det været en rigtig god tur, så jeg kan kun sige til Århus Aikikais medlemmer, og dem som vil starte. Jeg kan kun sige tag med, ellers vil du fortryde det.

Nicolai

Se flere billeder her.

Mini-Seminar for Børnehold 25. oktober 2008

bhold-25-10-2008.jpg

Opsummering her

 

Ålborg den 14. juni 2008

Børnehold 24 juli 08 - Ålborg

Mini-Seminar for Børnehold 27. oktober 2007

Opsummering her